Pogoji nakupa

DOSTAVA
V spletni trgovini trisa.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Dostava naročenega blaga se izvede roku, ki je naveden na spletni strani samega izdelka, pod statusom zaloge izdelka »Na zalogi«. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

DOSTAVA PO POŠTI
Dostavo po pošti izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. V času praznikov in med vikendi se rok dostave za čas dela prostih dni podaljša. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

PLAČILA
Spletna trgovina trisa.si omogoča naslednje načine plačevanja:
  • po predračunu
  • po povzetju
  • ali osbeni prevzem v trgovini (Trisa d.o.o., Hraška cesta 5, 4248 Lesce)
REKLAMACIJE
Potrošnik ima pri nakupu na daljavo (spletni nakup) možnost, da v roku 14 dni od nakupa oziroma od prejema izdelka, izdelek vrne.

Potrošnik nosi strošek vračila blaga. Potrošnik ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki so nastali, če se je izrecno odločil za drugo vrsto pošiljke, kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja prodajalec.

V primeru vrnitve artikla, prodajalec potrošniku vrne kupnino v 14 dneh od prejema vrnjenega artikla. Prodajalec vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Prodajalec ima pravico vračilo kupnine zadržati do prevzema vrnjenega blaga ali do predložitve dokazila, da je potrošnik izdelek poslal prodajalcu.

CENE
Cene, prikazane na spletnem naslovu www.trisa.si, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Cene v trgovini označujejo cene, ki veljajo v trgovini Trisa d.o.o.. V primeru morebitnih razlik med ceno na spletni strani in ceno v posamezni trgovini velja cena, s katero je izdelek označen v trgovini.
Spletne cene so cene, ki veljajo v primeru izvedbe naročila preko spletne trgovine www.trisa.si.